Nu på plats hos Stockholm Basket – Digital Content Producer

I samband med en satsning på att utveckla den digitala kommunikationen har Vicky Lagerström blivit en del av teamet hos Stockholm Basket. Hon kommer bland annat att jobba med sociala medier.

Vicky 28 år, är nyss hemkommen från varma Malta där hon jobbat ett år som copywriter. Hon är uppvuxen i Västerort i Stockholm, mer specifikt i Vällingbyhallen, där många timmar spenderats med Blackeberg Basket. Vicky tycker att basket är så mycket mer än bara en sport.

– Fast det var länge sedan jag själv spelade så har basket-identiteten aldrig försvunnit, för mig innebär basketen en gemenskap som sträcker sig långt utanför basketplanen. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att jag nu fått chansen att jobba med sporten. Mitt mål är att vi genom digital kommunikation ska inspirera människor så att basketen i Stockholm växer ännu mer.

– Vi är glada att ha rekryterat Vicky som kommer att fylla våra mediekanaler med bra innehåll och bidra till en bättre kommunikation. Vicky tillför en energi i gruppen och har en bra känsla för hur vi ska nå ut bättre med Stockholm Baskets och våra föreningars verksamhet, säger verksamhetschefen Charlotta Bernervall.