externa utbildningar och clinics säsongen 2020-21

RF-SISU Stockholm

RF-SISU Stockholm är en del av SISU Idrottsutbildarna, idrottsrörelsens studieförbund. SISU Idrottsutbildarna är ett av elva statsfinansierade studieförbund och det innebär att verksamheten följer statens mål med folkbildningen som är att den ska ge ”alla möjlighet att tillsammans med andra öka sin kunskap och bildning för personlig utveckling och delaktighet i samhället.

RF-SISU Stockholm har med anledning av Coronapandemin utvecklat och ställt om en stor del av utbildningsverksamheten till att genomföras på distans med hjälp av digitala verktyg. Man erbjuder föreläsningar och utbildningar i en digital plattform.

sök på RF-SISU

SEH CLINICS (superettan)

SEH: Då säsongen nu är tillfälligt uppskjuten har vi en utmärkt möjlighet att dela med oss av kunskap från coacher i Superettan herr, och andra ligor, och hur de jobbar med sina lag. Öppna sändningar som är tillgängliga för alla och vi hoppas det skall skapa diskussion. Frågor går utmärkt att ställa i kommentatorsfältet, så kommer en moderator att ställa frågorna till den coach som har clinicen vid förutbestämda tillfällen.

I SEH Clinics första sändning är det Kalmar Saints head coach Vladimir Ivankovic som håller i ämnet “Träning under säsong”. Han kommer visa övningar från uppvärmning till taktikgenomgångar hur han planerar och genomför sina träningar. Clinicen genomförs på engelska.”

Coach Ivankovic:
“We will go through regular, middle week practice what we are usually run this season. Practice is divided in 3 parts – warm up drills, individual and group tactics, and team tactics.”

se clinicen gratis (Fre 20/11 kl 19.30)