Det finns olika sätt för dig som domare att rapportera eller anmäla det som sker ute i våra hallar.

avvikelserapport

I samband med matcher där det skett avvikelser ska du som domare fylla i det här formuläret. Det kan gälla om du blivit sen, matchen blev inställd, din kollega inte dök upp eller om någon utrustning i hallen saknades eller inte fungerade.

Skicka in avvikelse

Anmälan till bestraffning

Anmälan av händelse i samband med basketmatch inom Stockholm Baskets verksamhet. En anmälan kan inte göras anonymt. Anmälan hanteras av Disciplinnämnden (DN). Fyll i denna länk om du vill göra en anmälan till bestraffning.

fyll i anmälan

jag ställer upp rapport

Anmälan av osportsligt uppträdande i någon form. Här kan du rapportera sådant som stört ordningen under en basketaktivitet. Inte tillräckligt allvarlig för att anmäla till bestraffning men nog för att Stockholm Basket skall känna till och ha möjligheten att åtgärda. Det kan vara allt från stort till smått. Vi är tacksamma för att få veta vad som försiggår ute på våra arenor. Tveka inte att anmäla om något känns fel.

jag ställer upp rapport

Division 2

Vid avvikelser i samband med seniormatcher i Division 2 Svealand skicka ett mail till oss gällande typ av avvikelser och vilken match det gäller. Det kan exempelvis gälla spelarnummer, utrustning, dräkter eller ej behöriga funktionärer:

Skicka e-post

Diskvalificerande foul

Vid en diskvalificerande foul skicka till mail till oss vilken match det gäller samt lag och spelarens namn:

Skicka e-post