Börja döma

För dig som inte har någon domarutbildning:

Är du intresserad av att bli basketdomare, och saknar utbildning?

Då hittar du mer information utbildningarna och hur du anmäler dig här:

Utbilda dig till Basketdomare

För dig som redan har en domarutbildning:

Har du en domarutbildning, och vill börja döma. Fyll i länken nedan och berätta vem du är, vad du har för domarutbildning samt basketbakgrund så blir du kontaktad av oss för mer information.

Intresseanmälan att döma

Kick-off & rep-kurs

Alla domare som dömer i distriktet ska årligen gå en repetitionskurs som genomförs i september varje år. Det är en träff för domare nivå 1-4 och en träff för matchledare som dömer Easy Basket. 

Bra att ha med till träffen är ett utdrag ur belastningsregistret som alla domare från 15 år och äldre ska visa upp. Läs mer här >>>

Träff för nya basketdomare

Det finns många nyutbildade basketdomare som går Matchledare A eller B. Stockholm Basket vill gärna att så många som möjligt tar chansen att pröva på att döma matcher. När säsongen väl är igång kommer vi att erbjuda en ”Träff för nya domare”. Där går vi igenom hur du får matcher, hur du får betalt och annat praktiskt som hör till dömandet.  

hur man får arvode

Arvode betalas ut ungefär två gånger i månaden under säsongen. Vi använder ett system som heter Cleverservice för att betala ut arvodet. Konto skapas till dig som ny domare efter att du har gått klar din utbildning, genom att en länk mailas till dig. Kontot skapas med samma uppgifter som du har i IdrottOnline, Utbildningsplattformen och i Profixio. Sätt ett personlig lösenord som du kommer ihåg.

Du som domare ansvarar själv för att du har rätt kontonummer inlagt på ditt konto i Cleverservice. Kontonumret måste vara kopplat till ett svenskt kontonummer och det är viktigt att det fylls i korrekt. Övriga kontaktuppgifter hämtas automatiskt.

Har du glömt lösenordet kan du begära ett nytt på Cleverservice.se 

Manual konto i Cleverservice för nya domare