Vill du jobba med basket?

Vi är många som älskar basket, och inom basketverksamheten i Stockholm finns det många olika saker man kan jobba med. Bor du här och önskar att få jobba med basket, ja då är det bara att börja hålla utkik efter lediga tjänster inom basket.

I Stockholm håller Svenska Basketbollförbundet(SBBF), Stockholms Basketdistriktsförbund (Stockholm Basket) samt cirka 75 basketföreningar till med sin verksamhet, och vi lägger upp alla lediga tjänster inom basket på den här sidan.

På SBBF och på Stockholm Basket arbetar vi med olika kanslifunktioner som t.ex. tävlingsadministration, domartillsättning, evenemang, föreningsutveckling, kommunikation, projekt och utbildning. Arbetet ute i föreningarna är ofta väldigt olika beroende på hur stor föreningen är och vilken verksamhet de fokuserar på. Det kan handla om allt från administrativt kansliarbete till praktiskt coacha lag mm.

Vill du jobba som domare?

Vi vill också tipsa om att det i Stockholm alltid finns behov av ännu fler domare. På SBBFs utbildningssida kan du hitta alla domarkurser. Är du redan utbildad domare men inte längre aktiv och vill komma igång igen? Då kan du maila till oss på domare@stockholmbasket.se så hjälper vi dig att komma igång igen.

Lediga basketjobb

Ju fler som vill jobba med basket desto roligare tycker vi på Stockholm Basket att det är, därför har vi nedan listat alla lediga basketjobb som vi känner till i Stockholmsdistriktet. Vi gör vårt bästa för att hålla listan uppdaterad. Hör gärna av dig via info@stockholmbasket.se ifall du vill tipsa oss om en ledig baskettjänst.

Här kan föreningar annonsera om lediga basketjobb och uppdrag.

Vill ni annonsera nedan? Skicka en kvadratisk bild, länk samt kort text till info@stockholmbasket.se

Viby Basket söker tränare

Kontakta Viby Basket

KFUM Haga Haninge växer och söker nya ledare.

Kontakta Haga Haninge

Hammarby Basket söker erfarna och nybörjarecoacher. Klubben har lag i alla åldrar.

Kontakta Hammarby Basket

Spånga Basket söker coacher.

Kontakta Spånga Basket

Central Basket söker ny kanslichef.

Kontakta Central Basket