STOCKHOLM BASKETS HAR EN NY DISTRIKTFÖRBUNDSCHEF.

 

Erik Hall. Stockholm Basketbollförbunds nya Distriktförbundschef.

Stockholm Basket är glada att kunna meddela att valet har fallit på Erik Hall som ny distriktsförbundschef. Erik ansluter till kansliet den 1 augusti och kommer att spela en central roll i vår strävan att utveckla basketen i distriktet.

Det känns skönt att kliva in på kansliet med vetskapen om att jag har fantastiska kollegor, att vårt distrikt mår bra och växer samt att David har gjort en ordentlig insats med att hålla kursen under en tid av ovisshet. Mina ambitioner är stora och min vilja likaså. Jag tror verkligen på Stockholm Basket och att vi kan göra något speciellt tillsammans! – Erik Hall.

Erik Hall är 43 år gammal och har bott i Vallentuna de senaste 13 åren. Trots att han har Stockholm i sitt hjärta, är han född och uppvuxen i Malmö där han även tillbringade tre härliga år på Borgarskolans Basketgymnasium. Basketen har varit en stor del av Eriks liv sedan han första gången snörade på sig skorna i hallen och hans kärlek till idrott har präglat hela hans yrkeskarriär, där han har haft förmånen att kombinera ledarskap med idrott och kommersiell verksamhet.

De senaste åren har Erik drivit eget företag inom kommersiella rättigheter och partnerskap, där han främst har arbetat med att bygga broar mellan större kommersiella företag och nyttan med idrottens enorma kraft. Han har även haft betydande roller på företag som SportFive, Lagardère, Friends Arena och Solvalla.

Vi på Stockholm Basket önskar Erik varmt välkommen och ser fram emot en spännande och framgångsrik framtid tillsammans!

 

Vid eventuella frågor, kontakta ordförande Klara Lind.

ordforande@stockholmbasket.se