Nu är det dags att anmäla era lag som ska antingen spela i seniorserien eller i ungdomsturneringen Stockholmsserien U13-U21. I seniorserien för herrar bjuder vi in till deltagande från division 2 till division 7 och för damer division 2 till division 4.

Välj den serie som ni önskar att laget ska deltaga i, så gör tävlingsutskottet (TU) sedan en indelning av lag till serierna. Serierna delas in så att de blir så jämna som möjligt, resultaten säsongen 2019-20 ger TU en viss känsla för serieindelningen.

Har ni glömt användarnamn och lösenord för FIBA organizer (baskethotel) där ni anmäler er, så kan ni höra av er till tavling@stockholmbasket.se, så får ni ett nytt.
 
Serieindelningen kommer upp på förbundets hemsida i slutet av maj.
Spelprogrammen kommer ut ca 20-25 juli här på förbundets hemsida.
Serierna startar tidigast 12-13/9.
 
På sidan ”Anmälan” här på hemsidan hittar ni allt som rör kommande säsong inklusive Information i samband med anmälan och tävlingsbestämmelser för 2020-21. Vi har även skapat en video-manual för att underlätta när man anmäler lag i FIBA Organizer.
 
Sista anmälningsdag för seriespel för seniorer och ungdomar nivå 1 och 2 är den 1:a maj. För nivå 3-4 och EB är sista anmälningsdag den 31 augusti.