Spelprogram för Division 2 seniorer och Nivå 1 och 2 för ungdomsserierna U13-U19 finns nu publicerade i det nya tävlingsverktyget Profixio som vi nu kommer att använda istället för FIBA organizer/baskethotel som SBBF och distrikten tidigare säsonger använt sig av (ca 20 år).
 
Orsaken är att FIBA Basket inte kommer att uppdatera FIBA organizer/baskethotel något mer, vilket har gjort att såväl SBBF som distrikten letat efter ett nytt tävlingsprogram som kan innehålla spelprogram, licensiering, domartillsättning och ekonomiska lösningar för administrationen.
 
Spelprogrammen är preliminära, exempelvis kan det bli ändringar som att lag kan utgå, matchändringar blir gjorda och att förbundet behöver justera matcher i en hall. Det blir oftast väldigt få ändringar av de tusentals matcher som är lagda, men det är alltid bra att kontrollera sina matcher den 6 september då det officiella programmet kommer att vara klart.
 
Önskar ett lag göra en matchändring kostnadsfritt så ska ändringen vara klar den 31/8. Matchändringsblankett och information vid önskad matchflytt hittar ni här:
 
För att komma in i Stockholm Baskets intranät där förenings- och ledaruppgifter finns behöver ni en inloggning som ni kan få genom att mejla tavling@stockholmbasket.se
 
Stockholm Baskets kansli har sommarstängt och öppnar åter den 16 augusti. Trevlig sommar!
EnglishSwedish