Helgens ungdomsmatcher och seniormatcher upp till division 3 ser ni på Stockholm Basket Play. Tillsammans med Streamify och Yepstr har vi möjlighet att sända alla matcher i Stockholmsserien U13-U19 och seniorserier Division 3-6 samt slutspelen. 

Man kan välja på att köpa en singelbiljett för den specifika matchen eller skaffa ett månadsabonnemang. En enstaka matchbiljett kostar 49 kr och ger tillgång till en match och repris under 48 timmar. Ett månadsabonnemang kostar 59 kr / månad, utan bindningstid och ger 30 dagars tillgång till samtliga matcher för alla föreningar och lag som sänds (live och repriser).

kommande matcher ser ni vilka matcher som är på tur att sändas och på tidigare matcher hittar ni repriser. Om man vill hitta en specifik match (live-sändningar eller repriser) går man i nuläget in på ”Byt Play” och väljer förening och hemmalaget för den specifika matchen.

Den här helgen sänds matcherna på lördag och söndag och från och med vecka 40 (nästa vecka) sänds även vardagsmatcher på Play-kanalen.

Ni som förening och lag erbjuds möjligheten att bli en aktiv del av samarbetet genom att ersätta filmaren från Yepstr med en egen person från laget/föreningen och på så sätt få en större del av intäkterna. Läs mer i Informationsbrevet till föreningar (23/9) eller på https://support.streamify.io/hc/sv/articles/360013479118 där man anmäler sig om man är intresserad.