113230928-1 Om oss | Stockholm Basket

Om oss

Stockholms Basketdistriktsförbund står bakom denna sida som en del i en kommunikationssatsning med fokus på basketen i Stockholm. Vi vill lyfta och påvisa bredden i vår verksamhet samt lyfta de framgångar som verksamheten i distriktet står för.

Vi vill att mångfald och variation ska vara ledord inom vår verksamhet och kommunikation varför vi har som mål att sätta samman en grupp med personer som bidrar på olika sätt till sidans innehåll för att få olika infallsvinklar och intressen synas. Vi har en fotograf, Anders Tillgren, som bidrar med stora delar av bildmaterialet både på denna sida och i sociala medier. Vi ser gärna att bilderna sprids och delas men läs först våra villkor för bildanvändning! I dagsläget har vi textbidrag av Tapio Joulamo som är frilansskribent och bl.a. driver basketbloggen  wordartbloggen.eu.

 

Vi är hela tiden intresserade av att få fler personer som vill bidra med text, bild eller annat material. Vill du vara med i vårt redaktionsteam? Hör av dig!

I distriktet bedrivs en stor verksamhet inom områden som tävling, utbildning, föreningsutveckling, domare m.m. Söker du information om dessa delar i verksamheten så finner du det på www.basket.se/stockholm.

Vill du komma i kontakt med oss så nås vi bäst på info@stbdf.se.