Kungsholmen Basket söker baskettränare på 25%

Vi söker nu ytterligare en person till Kungsholmen Basket för att fortsatt lyfta den sportsliga kompetensen och stötta våra ledare.

Vem är du som vi söker?

Du känner att du har ambition att tillhöra de allra mest engagerade tränarna i svensk basket. Du gillar och får energi av att träna barn och ungdomar. Du gör att spelarna lämnar träningen glada.

Dina uppgifter?

Du kommer att jobba med våra HU14-HU11-lag. Tillsammans med lagens befintliga ledare driver ni lagens sportsliga utveckling. Våra ledare är klubbens absoluta hjärta och din förmåga och vilja att jobba tillsammans med andra är avgörande för att du ska passa väl in hos oss.

Hur ser ditt basket-CV ut?

Din personlighet och drivkraft viktigare än meriter. Lagen du ska jobba med är relativt unga och har flera nybörjare. Vi ser det som positivt att du coachat lag i samma åldrar tidigare.

Din personlighet?

Du gillar att ge high fives.
Du har karisma i baskethallen.
Du är en person som får alla att må bra i din omgivning.
Du brinner för basket. Vi menar BRINNER FÖR BASKET.

Utbildningsnivå/erfarenhet

Vi gillar välutbildade tränare och Steg 3-4 tycker vi är positivt och en indikation på din ambition. Saknar du motsvarande Stegutbildning bekostar vi din utbildning.

Omfattning?

25 % fördelat på vardagskvällar.

Vad söker vi inte?

Personer som inte läst vår värdegrund ordentligt och vet vad vi står för sorteras bort.

Vår värdegrund är viktig för oss.

 

Känner du att ovan är något för dig så tycker vi att du så snabbt som möjligt hör av dig med ett personligt brev till oskar@kungsholmenbasket.se

Ps. Det är viktigt för oss att du delar vår syn på att alla kan bli bättre och utvecklas över tid.