Barton Clinic Mid Season Special – 6 januari

Stockholm Basket och Charles Barton vill välkomna er alla till Barton Clinic Mid Season Special 2019!

För första gången kommer vi erbjuda en clinic specifikt tillägnad barn- och ungdomscoacher. Tanken är att du halvvägs in i säsongen ska få chansen att fylla på med extra inspiration, få nya tips på drillar och annat som kan hjälpa dina spelare att utvecklas.

Föreläsare är ingen mindre än den erfarna och mycket pedagogiska Jeremiah Boswell, som gästade oss på Barton Clinic nu i somras och som redan då var en mycket uppskattad föreläsare.

Coach Jeremiah Boswell på Barton Clinic 2018 i Solnahallen.

Jeremiah Boswell är Youth Development Coach i Jr. NBA samt Manager Director på The Skill Factory. Under Barton Clinic Mid Season Special kommer Coach Boswell att gå igenom grunder, teknik och nya drillar som är anpassade för barn och ungdomar. Han kommer även att prata om vanliga utmaningar och problem som brukar uppstå för just barn- och ungdomscoacher och hur man kan hitta lösningar på just dessa.

Unikt för denna clinic är också att ni deltagare innan clinicen kommer få chans att skicka in frågor till Coach Boswell, som han sedan kommer att använda som underlag för en av föreläsningarna under clinicen.

Ta en titt på hur Coach Boswell brukar lära ut en klassisk lay up!

Datum:

6 januari 2019

Plats: 

Vasalundshallen, Badhusplan 1-3, Solna

Pris:

500 kr / person

Preliminärt program:

9.30 Registrering och mingel

10.00 Start på clinicen

16.00 Avslutning

Anmälningslänk:

https://goo.gl/forms/ugUJF5bxZ611rje03

Hoppas vi ses i Vasalundshallen den 6 januari!

Med vänliga hälsningar,

I samarbete med: