Anmälan till #BartonClinic19 öppen

Årets stora clinic #BartonClinic19 äger rum den 16-18 augusti 2019 inför starten på nästa säsong. Nytt för i år är att en av dagarna, #BartonClinic19 Youth, riktar in sig på barn- och ungdomsbasket där populära Jeremiah Boswell kommer tillbaka till Stockholm.

Anmälan till #BartonClinic19 sker på vår nyöppnade webb-shop där vi har härliga öppningserbjudanden till er coacher.

Ett annat känt ansikte är James Scott som kommer tillbaka till #BartonClinic för fjärde gången. James jobbar nu endast med James Butler (76ers, NBA), en av världens bästa basketspelare. Han är numera en ”Performance Coach” och jobbar med mer än bara fysisk utveckling. Han kommer att föreläsa under hela helgen.

Vi kan även för första gången presentera den nuvarande coachen för det svenska herrlandslaget, Hugo Lopez, som kommer att presentera sin offensiva och defensiva filosofi och även beröra hur man upptäcker talang och utvecklar spelare, två väldigt viktiga områden för att få basketsporten att växa i Sverige. Det här är ett unikt tillfälle för er coacher att träffa och lära av landslagets högsta nivå.

   

   

#BartonClinic19 Youth

Föreläsare: Jeremiah Boswell och James Scott
Datum: 16 augusti 2019
Plats: Brännkyrkahallen, Stockholm
Anmälan: Länk till webb-shop >>>

#BartonClinic19

Föreläsare: Hugo Lopez och James Scott. Fler föreläsare kommer att presenteras löpande.
Datum: 17-18 augusti 2019
Plats: Brännkyrkahallen, Stockholm
Anmälan: Länk till webb-shop >>>

Nytt för i år är att det är möjligt att köpa biljett separat om man önskar att gå endast på fredagen (#BartonClinic19 Youth) eller under lördag-söndag (#BartonClinic19). Givetvis är det möjligt att köpa biljett för hela helgen (#BartonClinic19 Weekend) där samtliga tre dagar ingår. I samband med att anmälan öppnas har vi fina öppningserbjudanden. Spana in webb-shopen för att se senaste priserna och erbjudanden.